Foto av De Syv Søstre i Alstahaug

Våre bussturer sommeren 2022

Vi setter opp to ulike bussturer denne sommeren. Begge reisene går over 7 dager i august. Reiselder er Olav Breen, som kjenner Kystriksveien bedre enn de aller fleste. Den første turen går opp til Sandessjøen og ut til øyene på denne delen av Helgelandskysten. Den andre turen går langs hele Kystriksveien, helt opp til Kjerringøy og tilbake til Trondheim.

 

NB: Denne turen er nå fullbooket.

På denne turen reiser vi hele Kystriksveien helt opp til Kjerringøy. Avreise og retur Trondheim og Trondheim lufthavn Værnes.

Andre uke i august kan du bli med på busstur langs hele Kystriksveien. Turen starter i Trondheim og er innom Trondheim Lufthavn Værnes. Reiseleder er forfatter og fotograf Olav Breen, som nettopp har gitt ut reiseguiden "Kystriksveien, reis sakte - opplev mer" .

Denne turen inneholder dramatisk natur, minneverdige matopplevelser og spennende kystkultur.

 

NB: Denne turen er nå fullbooket.

Den første uka i august har vi satt opp busstur på den sørlige delen av Kystriksveien. Turen starter i Trondheim og er innom Trondheim Lufthavn Værnes. Reiseleder er forfatter og fotograf Olav Breen, som kjenner Kystriksveien bedre enn de fleste! Breen er aktuell med boka "Kystriksveien, reis sakte - opplev mer" som kom ut i våren 2022.

Med byene Namsos, Brønnøysund og Sandenssjøen som baser, tar vi dagsturer ut til øyene Leka, Vega, Herøy, Dønna og Træna. 7 dager med varierte opplevelser venter på deg.

Turen byr også på gode matopplevelser bla. på Hildurs Urterarium i Brønnøysund.