Hva er Kystriksveien

Opprinnelig er Kystriksveien det som tidligere het Riksvei 17, og som senere har blitt Fylkesvei 17 (Fv17). Fylkesvei 17 starter ved Asp like nord for Steinkjer i Trøndelag, og ender ved Løding, halvannen mil øst for Bodø sentrum. Imidlertid omfatter Kystriksveien som begrep mer enn Fylkesvei 17. Kystriksveien er også avstikkerne, de spennende omveiene - og ikke minst øyriket utenfor!

Kystriksveien er en veistrekning, men ikke en du reiser for å komme raskest mulig fra A til B. Kystriksveien handler om alt det du kan se, oppleve og utforske langs veien, og alle de flotte og kreative folkene som gjør dette mulig. På disse sidene ønsker vi å gi deg inspirasjon til hvor du bør reise, og hva du kan se og gjøre langs denne flotte kyststrekningen.

 

Hvem er Kystriksveien Reiseliv

Kystriksveien Reiseliv har to faste ansatte. Vi markedsfører Kystriksveien som helhet, og gir blant annet ut den årlige Reisehåndboka. Dette er en gratis brosjyre hvor vi presenterer alle som tilbyr overnatting, servering og opplevelser langs Kystriksveien, og som ønsker å være markedsført gjennom oss. Vi har også utgitt flere bøker om Kystriksveien. Den siste heter Kystriksveien - reis sakte, opplev mer, og kom ut våren 2022. Forfatter og fotograf er Olav Breen.

Egen nettbutikk

Reisehåndboka, bøker, kart og brosjyrer finner du i vår nettbutikk.

Booking

Overnatting og aktiviteter som kan bookes online via oss, finner du her.

Vi tilbyr egne turer

Sommeren 2022 begynte vi å tilby egne turer. Vi gjennomførte 10 sykkelturer på Helgelandskysten, i tillegg til to ulike bussturer langs Kystriksveien. Vi har siden utvidet tilbudet årlig. Se våre turer her.

Kontakt oss

Frode Lindberg (daglig leder): post@kystriksveien.no

Tel: 74 40 17 17

Sjøfartsgata 2A, 7714 Steinkjer