Hotell og rom langs Kystriksveien

Langs Kystriksveien befinner hotellene seg stort sett i de litt større byene, men det finnes en rekke andre spennende alternativer. Du kan bo på gjestegårder, historiske handelssteder og rorbuhotell.

Nord i Trøndelag finner en tradisjonelle hoteller i Steinkjer, Namsos, eller Rørvik, mens en på Helgelandskysten finner flere hotellalternativer rundt Brønnøysund og Sandnessjøen.

På den nordlige delen av Helgelandskysten opp til Bodø finner en hoteller ved Ørnes og i Bodø / Saltstraumen.

Utenom de større byene finnes det også en god del overnattingsbedrifter med hotellstandard (definert som rom med dusj/WC inkludert frokost). Dette gjelder for eksempel moteller, gjestegårder og vertshus.

Vær oppmerksom på at enkelte andre overnattingssteder som campingplasser også kan tilby rom, men da er det ikke sikkert at frokost er inkludert eller at det er dusj/WC på rommet.

Lensmannsgården

Lensmannsgården

Book

Lensmannsgården tilbyr overnatting hele året. Lei rom i trivelig Trønderlån eller bo i et nyoppusset stabbur. Stedet ligger langs Fv17 mellom Steinkjer og Namsos. Sommeråpen kafé og galleri med glasskunst hvor du kan hente frem din indre glasskunstner.

Terråk Gjestegård

Terråk Gjestegård

Gjestegården er en bed & breakfast i sentrum av Terråk i Bindal kommune med flott utsikt over havet, og tilbyr overnatting i store nyoppussede rom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, og suiter. Alle er utstyrt med eget bad med dusj.

Scandic Rock City

Scandic Rock City

Book

Bo på Norges første rockehotell og opplev Rock City - et ressurs- og opplevelsessenter for profesjonell musikk.

Tinos Hotell

Tinos Hotell

Tinos Hotell ligger i sentrum av Namsos og er et ekte familiehotell på flere måter. Et hotell for familier like mye som for par og enkeltgjester, men også et familiedrevet hotell hvor andre generasjon Fortunato driver hotellet i familiens ånd.

Kysthotellet Rørvik

Kysthotellet Rørvik

Kysthotellet Rørvik ligger midt i Rørvik sentrum i Vikna kommune og har 73 rom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og familierom. I skjærgården rundt Rørvik og Vikna ligger 6000 øyer med ramsalt kystkultur!

Thon Hotel Brønnøysund

Thon Hotel Brønnøysund

Book

Fullservice hotell midt i sentrum av Brønnøysund. Herfra er det bare 300 meter til Hurtigrutekaia og 2 km til Brønnøy Lufthavn. Utenfor hotellet er det en stor parkeringsplass og gratis parkering.

Lovund Hotell

Lovund Hotell

Book

Langs Kystriksveien ligger mange flotte øyer. En av de mest særegne og spennende er Lovund og her ligger også Lovund Hotell. Reiser du hit får du oppleve et unikt øysamfunn i vekst, samtidig som du har kort vei til naturen, fjellet, fjæra og fuglelivet. Bo og spis godt på Lovund Hotell med en utsikt mange bare kan drømme om.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Book

Quality Hotel Grand ligger midt i Steinkjer sentrum, med alle handels- og servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Saltstraumen hotel

Saltstraumen hotel

Her er det rolig og fredelig med mye frisk luft, og flott natur rett utenfor vinduet. Vi har 28 to-sengsrom og 12 hytter med 2 separate soverom, alle rom har egne bad, totalt 104 senger. Hos oss sover du godt!

Glomfjord hotell

Glomfjord hotell

Glomfjord Hotell ligger midt i Glomfjord sentrum, med kort gangavstand til butikker, industriparken, badebasseng og alpinsenteret. Glomfjord ligger langs Kystriksveien, i Meløy kommune, og herfra er det kort vei til Svartisen og Glomfjellet.

Vega Havhotell

Vega Havhotell

I velsignet ro, litt tilbaketrukket, ytterst på Vega med utsikt over øyer og hav, ligger Vega Havhotell.

Overhalla hotell

Overhalla hotell

Book

Overhalla Hotel ligger langs Kystriksveien kun 25 minutters kjøring fra Namsos. Med lakseelva Namsen like ved er det opplagt hva som serveres i restauranten på hotellet - laks.

Corner Hotell

Corner Hotell

Book

På Corner Hotell bor du sentralt og komfortabelt, midt i Brønnøysund. Hotellet ligger et steinkast fra busstasjon og anløp for hurtigbåt og hurtigrute. Restauranter og butikker ligger også innenfor gangavstand.

Sømna kro og gjestegård

Sømna kro og gjestegård

Sømna Kro & Gjestegård ligger i kommunesentret Vik i Sømna kommune, 40 km sør for Brønnøysund og 350 km nord for Trondheim. Gjestegården har 65 senger fordelt på 39 rom, alle tilpasset handikappede og allergikere.

Handelsstedet Forvik

Handelsstedet Forvik

Book

Handelsstedet Forvik har historie fra over 200 år tilbake, og er et av Nord-Norges eldste handelssteder. Handelsstedet Forvik finner du på ferjeleiet på Forvik i Vevelstad mellom Brønnøysund og Sandnessjøen. Her leies det ut 5 rom til overnatting. I tillegg drives Kaffebrenneriet og Naustloftet Kafé og Restaurant her.

Foldereid gjestehus og restaurant

Foldereid gjestehus og restaurant

Foldereid gjestehus og restaurant ligger ca en times kjøring øst for Rørvik og to timer sør for Brønnøysund, og tilbyr overnatting i enkeltrom / dobbeltrom /familierom. Gjestehuset har også en unik restaurant der de fleste råvarene er foredlet på stedet.

Dønnes Gård

Dønnes Gård

Helt nord på øya Dønna ligger denne historiske gården. En gang et mektig gods, i dag et trivelig overnattingsted med 800 års historie. Her overnatter du i historiske omgivelser og spiser hjemmelaget mat. Ikke gå glipp av omvisningen i Dønnes Kirke.

Scandic Syv Søstre

Scandic Syv Søstre

Hos Scandic Syv Søstre bor du sentralt og idyllisk på Helgelandskysten. Overnatt på et moderne og delikat hotellrom og våkne uthvilt og klar for en ny dag av Helgelandsferien! Besøk også restauranten for et godt måltid i uformell atmosfære.

Herøy Brygge

Herøy Brygge

Herøy Brygge ligger sentralt på øya Herøy langs Kystriksveien, bare 2 km fra ferjekaia Flostad. Her kan du overnatte i enkeltrom eller dobbeltrom. Noen av rommene har plass til 4 personer. Herøy Brygge har kafeteria med uteservering og utsikt mot De Syv Søstre.

Ørnes Hotell

Ørnes Hotell

Ørnes hotell er et fullservice hotell. Det ligger i Ørnes sentrum, nært ferjekaia. Dette er et naturlig utgangspunkt for deg som ønsker komfort og samtidig utforske Svartisen, Glomfjellet og andre naturherligheter Meløy har å by på.

Fru Haugans Hotel

Fru Haugans Hotel

Fru Haugans hotel i Mosjøen er Nord-Norges eldste hotell, og har vært i drift siden 1794. Hotellet ligger i den sjarmerende Sjøgata, langs Vefsnas bredder. Her kan du kose deg i historiske omgivelser og innta et godt måltid.

Dønna Rorbuer Bøteriet

Dønna Rorbuer Bøteriet

Book

I det gamle Bøteriet på Dønna finner du restaurant og overnatting. Flott beliggenhet ved sjøen og muligheter for fiske. Overnatting i rom, rorbuer, eller leiligheter.

Vevelstad Gjestegård

Vevelstad Gjestegård

Vevelstad Gjestegård tilbyr overnatting med frokost i historiske omgivelser like ved sentrum av Vevelstad, en liten kommune rett nord for Brønnøysund. Gjestegården byr på hjemmelaget lokal tradisjonsmat. Gårdsbutikk på stabburet.

Bakkalandet Hotell

Bakkalandet Hotell

Book

Flott totalrenovert hotell midt i sentrum av Kolvereid, 20 km fra Rørvik sentrum. Det er tråløst nett og tv på alle rom. Restaurant, bar, 25 rom, konferanselokale.

Rådhusplassen Overnatting

Rådhusplassen Overnatting

Rådhusplassen Overnatting ligger på øya Lurøy - en kort ferjetur fra Stokkvågen. Her tilbys overnatting i rom med selvhushold i det gamle kommunehuset.

FØLVIKA NORTHERN RETREAT

FØLVIKA NORTHERN RETREAT

Et idyllisk sted på ei halvøy på Sandhornøya i Gildeskål kommune. Utsikt mot skipsleia og to sandstrender omgir dette stedet som er perfekt for deg som søker stillhet og ro i naturen. Her bor du i eksklusive glassdomer, Følvika Eye og Følvika Eagle Eye, rett ved sjøen og med 360 graders utsikt.

Torgarhaugen Gjestehus

Torgarhaugen Gjestehus

Torgarhaugen Gjestehus er et helt nytt overnattingssted ved foten av det sagnomsuste fjellet Torghatten rett utenfor Brønnøysund. Torgarhaugen tilbyr rimelig overnatting i rom med eller uten frokost.

Napoli Restaurant & Hotell

Napoli Restaurant & Hotell

Napoli Restaurant & Hotell ligger i Sandnessjøen på Helgeland og langs Kystriksveien. Her bor du i helt nye dobbeltrom med bad, og med frokost inkludert. Restauranten har en variert meny med kebab, pizza, pasta og kjøtt og fiskeretter. Gratis parkering.

Træna Overnatting

Træna Overnatting

Træna Overnatting er Trænas nyeste overnattingssted, med nyoppussede rom og god service. Overnattingsstedet ligger sentralt på øya, bare et par hundre meter unna kai og butikk.

Hildurs Urterarium

Hildurs Urterarium

Bo i nyoppussede og lune rom hos Hildurs Urterarium utenfor Brønnøysund. Her møtes du av hyggelig vertskap i hjemmekoselige og gode omgivelser.

Banken Bed & Breakfast

Banken Bed & Breakfast

Banken Bed & Breakfast er et trivelig overnattingssted i kommunesenteret Gladstad på Vega.

Tjøtta Gjestegård

Tjøtta Gjestegård

Hos Tjøtta Gjestegård kan du overnatte i historiske omgivelser.

Namsen Hotell

Namsen Hotell

Nær Namsos sentrum ligger dette hotellet som tilbyr enkel og rimelig overnatting.

Hotell Skolestua

Hotell Skolestua

Den gamle skolestua på Lund har nå blitt Hotell Skolestua, et koselig hotell med høy standard.