Planlegg reisen langs Kystriksveien

På denne siden finner du informasjonen du trenger for å planlegge din egen reise langs Kystriksveien. Her finner du oversikt over overnatting, spisesteder og opplevelser. Finn informasjon om transportalternativer og hvordan du best kommer deg fra sted til sted. Bestill gjerne vår gratis reisehåndbok (frakt tilkommer) i nettbutikken vår.

Kystriksveien strekker seg fra Steinkjer i sør til Bodø i nord. Veien er lang og opplevelsene som venter deg er enestående. Husk at Kystriksveien ikke er ment som noen fartsetappe! Sett av tid, ta avstikkere, reis på øyhopping. Du vil ikke angre.

Den årlige reisehåndboka vår er en hendig liten sak. Den er nyttig å ha med på tur langs Kystriksveien, og ikke minst når du skal planlegge reisen din. Reisehåndboka er finansiert av næringslivet langs Kystriksveien, og du finner kontaktinformasjon til overnattingssteder, restauranter og aktører som tilbyr gode opplevelser.

Du kan lese den online som pdf, bestille den i travel-shop, eller plukke den opp på utvalgte steder mellom Steinkjer og Bodø.