fbpx

Kystriksveien Turplanlegger

logo

LA OSS PLANLEGGE DIN FERIE LANGS KYSTRIKSVEIEN

På grunn av kapasitetsutfordringer blir vi nødt til å nedjustere denne tjenesten i en tid fremover. Vi tilbyr i stedet en forenklet utgave til redusert pris. I denne varianten setter vi opp reiserute og booker for deg, men selve turbeskrivelsen vil være en helt enkel oversikt.

Vi kjenner Kystriksveien og stiller vår erfaring til disposisjon om du trenger hjelp til å planlegge den optimale turen langs denne vakre vegstreknigen.

Send inn skjema - og fyll inn så mange opplysninger som mulig om hva dere ønsker å gjøre, type overnatting etc. og du vil etter kort tid motta et turforslag basert på dine ønsker.

KOSTER DETTE NOE?
Vi tar kr. 490 inkl. mva. for denne tjenesten (nedjustert pris). Dette faktureres etter at vi har levert deg turforslaget.

HVA FÅR DU?

  • Enkelt ruteforslag
  • Booking av overnatting etc.

Ønsker du sykkelferie med bagasjetransport?

I år tilbyr vi for første gang en komplett sykkelferie. Her er overnatting, mat, sykler og bagasjetransport inkludert. Turen går hver uke mellom 13. juni og 13. august. Oppstart og avslutning i Brønnøysund. Turen inkluderer blant annet øyhopping til Vega, Herøy og Dønna. Mer informasjon finner du her.

Bookinghjelp for Kystriksveien (kr 490)

Opplevelser

Hva ønsker du å oppleve langs Kystriksveien ? Nedenfor har vi satt opp en del ulike opplevelser, velg det som passer for deg/dere. Ettersom vi skal skreddersy et turopplegg kan dere ikke krysse av for alt, men prioritere det som er viktig for dere.

Overnatting

Spesielle ønsker i forbindelse med overnatting (allergirom, dyr, fordeling av gruppen på ulike enheter/soverom, etc.):

Personopplysninger og reisefølge

Andre opplysninger som du mener vi bør ha for at vi skal kunne planlegge din tur langs Kystriksveien (ønsker og krav)
For å kunne yte deg best mulig service, trenger vi å lagre noen grunnleggende data om deg. Dette vil være data som navn, e-postadresse, og ditt telefonnummer. Vi vil aldri dele disse dataene med andre uten at du gir oss ditt samtykke til det, og vil sørge for at dataene til enhver tid er lagret på en sikker måte. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til å lagre disse dataene ved å kontakte vårt kundesenter ( post@kystriksveien.no ).
Du vil i løpet av kort tid motta en turforslag. Eventuelt vil vi kontakte deg om vi trenger flere opplysninger. Turforslaget kan selvsagt endres ut fra dine ønsker og behov etter at du har mottatt vårt forslag. Så snart vi har funnet fram til en reiserute som passer for deg gjennomfører vi nødvendige bookinger. Kystriksveien Reiseliv as Postboks 91 – 7701 Steinkjer Tel. 47 74 40 17 17
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial