Myken Destilleri

  • Olav Breen
  • Myken Destilleri
  • Olav Breen

Her foredles byggmalt og avsaltet sjøvann fra Vestfjorden til whisky av ypperste kvalitet, hjulpet av vær og vind og ekstreme maritime lagringsforhold. I tillegg produseres gin for de lange, lyse sommernetter. Varene fra Myken må kjøpes på Vinmonopolet, men smaksprøver fås kjøpt i naborestauranten. I tillegg til omvisninger har vi en suvenir-butikk med godsaker for whiskyinteresserte.

Omvisninger i sommersesongen man-lør. Kr.350,-/pers. med to smaksprøver, kr. 200,-/pers. uten. Utenom sommersesongen: ring eller send e-post. 

Myken: Store opplevelser ytterst i havgapet

På Myken kan du besøke verdens nordligste arktiske whisky destilleri, spise på restauranten Fiskebruket, og selvfølgelig - oppleve fantastisk natur og et gjestfritt øysamfunn. 

Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !