Våre turer langs Kystriksveien

 

Drømmer du om å reise Kystriksveien, men syns det er krevende å planlegge på egen hånd? Vi har gjort den jobben for deg, og satt sammen turer hvor du får oppleve Kystriksveien på best mulig vis. Hos oss kan du velge mellom sykkelturer med bagasjetransport, guidet busstur, eksklusiv 6-dagers båttur og en ferdig bilpakke. Finn turen som passer for deg.

Aktiv ferie med variert innhold. Vil du sykle hele Kystriksveien, eller foretrekker du en sykkelferie på Helgelandskysten med kortere etapper? Begge alternativer har bagasjetransport og følgebil, og sørger for at du er godt ivaretatt hele veien.

Busspassasjerer foran buss

Bussturer

Bli med på en innholdsrik bussreise med en kunnskapsrik guide. Du kan velge blant fire varianter på ulike deler av Kystriksveien. Turene har varighet på 5 eller 6 dager. Én tur starter i Bodø kjører sørover til Trondheim, mens de øvrige er rundreiser som begynner og ender i Trondheim.

To ekslusive rundreiser til noen av de flotte øyene på Helgelandskysten. Med Lovund og Lovund Hotell som base, drar vi på dagsturer med M/Y Opus One til Træna og Myken. Turene starter og ender i Brønnøysund sentrum, og underveis er vi innom flere spennende steder.

Kystriksveien med utsikt mot fjord og fjell
Foto: Reinhard Pantke

Bilpakke med særegen overnatting

Vi har gjort planlegging og booking for deg. Her får du en fiks ferdig reise med overnatting for deg som reiser Kystriksveien med egen bil. I denne pakken har vi valgt ut spesielle overnattingssteder med sjarm og særpreg.  Inkludert er også noen flotte smaksopplevelser.

Brosjyre pakketurer Kystriksveien

Samlet oversikt over sommerens turer

I denne brosjyren presenterer vi alle turene vi arrangerer i år. Her får du en kort oversikt over sykkelturene med bagasjetransport, de ulike bussturene, vår 6-dagers båttur på Helgelandskysten og bilpakker for deg som vil kjøre egen bil.

Du kan lese den online eller bestille den hjem i posten.