Våre turer langs Kystriksveien

Vi er i gang med planleggingen av neste års turer. Det er allerede nå mulig å melde seg på neste års sykkeltur på Helgelandskysten. Mer informasjon og påmelding til øvrige turer kommer i løpet av høsten.

Drømmer du om å reise Kystriksveien, men syns det er krevende å planlegge på egen hånd? Vi har gjort den jobben for deg, og satt sammen turer hvor du får oppleve Kystriksveien på best mulig vis. Hos oss kan du velge mellom sykkelturer med bagasjetransport, guidet busstur, cruise og ferdige bilpakker. Finn turen som passer for deg.

Aktiv ferie med variert innhold. Vil du sykle hele Kystriksveien, eller foretrekker du en sykkelferie på Helgelandskysten med kortere etapper? Begge alternativer har bagasjetransport og følgebil.

Vil du hest krydre sykkelferien med spektakulære toppturer og fjellvandring? Da er sykkelturene i Svartisen rike for deg!

Busspassasjerer foran buss

Bussturer

Bli med på en innholdsrik bussreise med en kunnskapsrik guide. Velg mellom våre to varianter med varighet 7 og 8 dager, og finn turen som passer for deg.

Hurtigbåten med De Syv Søstre i bakgrunn

Cruise på Helgelandskysten

Drømmer du om å oppleve den vakre Helgelandskysten er dette den ultimate måten å gøre det på.  Rundturen varer i 6 dager, med start og slutt i Brønnøysund. Reisen går til Lovund, Myken, Træna, Dønna og dunværet Lånan.  Underveis får du både utsøkte gourmetmåltider og tradisjonskost.

Kystriksveien med utsikt mot fjord og fjell
Foto: Reinhard Pantke

Bilpakker

Vi har gjort planlegging og booking for deg. Her finner du fiks ferdige reiseruter med overnatting for deg som reiser Kystriksveien med bil. Velg blant to ulike pakker med overnatting og turbeskrivelse. Enklere og sikrere blir det ikke å reise Kystriksveien på egen hånd.