PDF
Fiskebruket
Restaurantopplevelse på Myken
-
Fiskebruket
-
Bruket Bord og Bar
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
-
Fiskebruket
Fiskebruket, tidligere Bruket Bord & Bar, drives nå av mesterkokk Stian Floer og Tuva Bohne Sætnøe. Restauranten baserer seg på lokale råvarer, og med fokus på sjømat. Her har du også muligheten til å smake på varene som produseres i whiskeydestilleriet i etasjen under.
Menyen kan tilpasses med hensyn til allergier m.m, men dette må varsles på forhånd. Gi helst beskjed i så god tid som mulig, da Myken ligger langt fra sivilisasjonen og det er begrenset hva man kan få til på kort varsel.
Husk å reservere bord! post@fiskebruket.no eller telefon: 90116882.
Hjertelig velkommen!
Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !