Ferdige bilpakker langs Kystriksveien

På denne siden finner du ferdige reiser for deg som ønsker å reise langs Kystriksveien i egen bil. Vi tilbyr to ulike ferdige pakker med forskjellig varighet, innhold og reiserute. Felles for pakkene, er at de er satt sammen for å gjøre det enklest mulig for deg å få din drømmetur langs Kystriksveien. Foruten overnatting og frokost, får du en ferdig reiserute med beskrivelser, tips og råd av oss. En 5-retters middag er også inkludert.

Begge pakkene er nå klare for booking. Dersom du har spørsmål, kan du sende oss en mail på post@kystriksveien.no eller ringe 74 40 17 17.

Ærfuglhus for folk ved BAsecamp Vega

I denne pakken reiser du blant annet ut til øyene Vega, Dønna og Lovund, og bor på unike overnattingssteder. Denne ruten tar deg fra Steinkjer til Lovund. Herfra kan du velge å reise videre nordover langs Kystriksveien.

Vega Havhotell.

Denne pakken inkluderer fem hotellovernattinger på den sørlige delen av Kystriksveien. Her får du med deg Namdalskysten, Brønnøysund, Vega og Sandnessjøen. Sistnevnte er en utmerket base for videre reise; enten øyhopping eller å kjøre videre nordover langs Kystriksveien.