Båtturer på Helgelandskysten

Bli med om bord i Opus One på en innholdsrik seilas på Helgelandskysten! På denne unike rundturen vil vi utforske perlene Lovund, Træna, Myken, Dønna før vi avslutter ved ikoniske Torghatten. Vi tar oss god tid til å bli kjent med disse spennende øysamfunnene underveis. Du vil oppdage Trænas forbindelse til Hawaii, få muligheten til å smake på arktisk whisky på Myken, nyte organisk sjokolade på Dønna Med stor sannsynlighet vil du se lundefulg samtidig som du rusler i de vakre omgivelsene på Lovund. Ikke minst vil du få servert nydelige middager på Lovund Hotell og ved Torghatten Strandrestaurant!

Vi kjører to turer denne sommeren. Eneste forskjell i innhold er at vi på den første turen i juni besøker dunværet Lånan som er en helt sentral del av Vega verdensarv. På turen i august tar vi turen innom Verdensarvsenteret på Vega.

Turen går fra Brønnøysund mandag 24. juni og returnerer lørdag 29. juni på formiddagen til samme sted. Denne turen er den eneste av sitt slag og inkluderer besøk på dunværet Lånan.

Kr. 28 900 per person i dobbeltrom.

Denne turen er utsolgt! Om du vil stå på venteliste eller ønsker informasjon om eventuelle nye turer, send epost til post@kystriksveien.no

5. til 10. august kan du være med på en tilsvarende rundtur med start og slutt i Brønnøysund. På denne turen besøker vi Verdensarvsenteret på Vega og ikke dunværet Lånan.

Pris kr 27 950 per person i dobbeltrom