Våre sykkelturer

På sykkel kan du oppleve Kystriksveien på beste måte! Vil du bli med på en rundtur på Helgelanskysten, eller våger du deg på å sykle hele strekningen? Kanskje vil du kombinere sykling med brevandring og topptur? Vi er parat med følgebil, og frakter naturligvis bagasjen din fra sted til sted.

Syklister på Herøy

6-dagers sykkelferie med bagasjetransport på Helgelandskysten

Denne turen slo virkelig an da vi arrangerte den for første gang sommeren 2022. Turen starter og ender i Brønnøysund, og har relativt korte etapper og innholdsrike dager. Du sykler i eget tempo, men reiseleder er aldri langt unna om noe skulle skje. Du kommer enkelt til og fra Brønnøysund med Widerøe.

Fra Brønnøysund hver mandag i hele sommer.

Nå kan du melde deg på turer i 2024!

Syklister på Herøy

Sykle hele Kystriksveien - med bagasjetransport og følgebil

Bli med på en 12-dagers sykkeltur langs Kystriksveien, fra Bodø til Steinkjer. Opplev verdens vakreste kyst fra sykkelsetet. Bagasjen din blir fraktet med følgebil. Med på turen er også Knut Erling Wedul som syklende guide. Du kan gjerne ta med din egen sykkel på denne turen.

Syklist på Glomfjellet

Sykkeltur i Svartisens rike

Bli med på en eventyrlig sykkeltur i Svartisens rike. I denne pakken inngår flotte naturopplevelser med gode elsykler. Her kan du oppleve fantastiske Glomfjellet, bli med på brevandring på Svartisen eller topptur til Rødøyløva.

To ulike varianter: turer på 5 og 7 dager.