Våre bussturer i 2023

Opplev vakre Kystriksveien på en komfortabel måte med våre innholdsrike bussturer i juni og august! Vi har to ulike varianter som tar deg med på en reise langs noen av de mest spektakulære stedene langs kysten.

Det første alternativet gir deg muligheten til å oppleve den imponerende Helgelandskysten, med de enestående øyene Lovund, Træna, Herøy og Dønna. Vi skal også besøke Leka, en øy på Namdalskysten som er unik i Norge!

Det andre alternativet tar deg med langs E6 til Bodø, før vi fortsetter til Kjerringøy og følger deretter Kystriksveien sørover. Underveis vil du få oppleve noen av Norges mest kjente attraksjoner, som Kjerringøy handelssted, Saltstraumen og Torghatten.

Vi starter i Trondheim, med mulighet for påstigning flere steder på Innherred. Begge turene tilbyr en behagelig reise med en erfaren sjåfør og en guide som vil gi deg interessante fakta og historier underveis.

Nedenfor kan du lese mer om de enkelte turene. Vi håper du har lyst til å være med oss på en uforglemmelig reise i sommer!

Træna
Foto: Reinhard Pantke

Busstur på Helgelandskysten med Lovund og Træna

Utforsk Helgelandskysten og den sørlige delen av Kystriksveien på en ukes busstur. Bli med ut til de interessante og vakre øyene Lovund, Træna, Herøy og Dønna. Turen inkluderer også et besøk til den unike øya Leka før du returnerer til Trondheim/Trondheim Lufthavn Værnes.

Avganger: 6. juni og 20. august

Gildeskål
Foto: Olav Breen

Busstur langs hele Kystriksveien

På en åtte dagers reise langs Kystriksveien fra nord til sør vil du oppleve en mengde høydepunkter. På den nordligste delen av turen vil du utforske mektig natur og kjente steder som Kjerringøy og Saltstraumen. Du vil også komme tett på den vakre skjærgården på Helgeland, og ta turen ut til øyene Herøy og Dønna. Underveis vil du få oppleve småbylivet i kystbyene Sandnessjøen, Brønnøysund og rockebyen Namsos. Turen starter og ender i Trondheim/ Trondheim Lufthavn Værnes.

Avgang: 14. juni