Ladestasjoner for elbil langs Kystriksveien

Foreløpig krever det litt planlegging å reise Kystriksveien med elbil. Heldigvis er det stadig utbygging av nye ladestasjoner, også langs Kystriksveien. Det er mulighet for hurtiglading på Steinkjer, i Namsos, Rørvik, Brønnøysund, på Cirkle K i Hommelstø, Sandnessjøen og i Bodø. I tillegg til disse har en del overnattingssteder, butikker etc. også ladesteder. På denne siden jobber vi med å få på plass en fullstendig oversikt over ladestasjoner langs Kystriksveien, men den beste oversikten over ladestasjoner finner du her.

Vår enkle oversikt er ment å vise avstanden mellom ladepunktene langs Kystriksveien. Vi håper dette skal gjøre det enklere å planlegge for de som ønsker å kjøre ruten med elbil. Vi tar forbehold om endringer og driftsavvik. Klikk på kartet for mer informasjon. I byene langs Kystriksveien (Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø) er det flere ladestasjoner.

Nye og kommende ladestasjoner

I løpet av det siste året er det kommet på plass nye hurtigladestasjoner ved Foldereid, på den sørlige delen av Kystriksveien, og i Utskarpen, som ligger midt mellom Nesna og Stokkvågen. Det kommer i tillegg fire ladestasjoner mellom Salhusmarka i Brønnøy og Nygårdsjøen, 50 minutter unna Bodø. Se oppdatert informasjon om disse ladestasjonene langs Kystriksveien her.