Aktivitetsbedrifter langs Kystriksveien

Her finner du gode opplevelser og aktiviteter - enten du er ute etter fart og sjøsprøyt eller noe mer nedpå med hvilepuls og fast grunn under føttene.

Norsk Havbrukssenter

Norsk Havbrukssenter

Book

Har du lyst til å bli bedre kjent med oppdrettsfisk og livet i havet? På Campus Blå Norsk Havbrukssenter AS kan du lære om moderne fiskeoppdrett og miljøet rundt oppdrettsanleggene.

Seløy Kystferie

Seløy Kystferie

Seløy Kystferie tilbyr RIB turer i en mangfoldig og stor skjærgård med Sandnessjøen og Herøy som utgangspunkt. På sommeren tilbys daglige turer til øya Sandsundvær. Seløy Kystferie tilbyr også skreddersydde opplegg for grupper hele året - inkludert opplevelser, overnatting og mat.

Visit Nesna - havnørsafari m.m.

Visit Nesna - havnørsafari m.m.

Opplev havørna på nært hold i det den stuper etter fisk rett ved RIBen. Fra Nesna kan du bli med på en innholdsrik 2 timers tur hvor du nettopp får oppleve denne mektige fuglen med et vingespenn på opptil 2,5 meter. Turen går med RIB

Saltstraumen Stories

Saltstraumen Stories

Saltstraumen Stories tilbyr natur- og kulturhistoriske opplevelser rundt Saltstraumen utenfor Bodø. Aktivitetstilbudene er primært knyttet til historiske vandringer i det vakre landskapet ved Saltstraumen.

Magisk Friminutt hos Lensmannsgården

Magisk Friminutt hos Lensmannsgården

På Lensmannsgården kan du ta et Magisk Friminutt i glassgalleriet. Dette er en aktivitet som passer for hele familien, for vennegjengen eller kollegaer som ønsker å samles til et hyggelig avbrekk. Kanskje du vil lage din glassbit i «verdensbildet»?

Base Camp Vega

Base Camp Vega

Base Camp Vega tilbyr overnatting i helt nye enheter, som ligner ærfuglhus, og legger til rette for aktivitetsferie på Vega.

Ravnfloget Via Ferrata

Ravnfloget Via Ferrata

Ravnfloget Via Ferrata har på kort tid blitt en svært populær aktivitet på Vega. Luftig og spennende tur opp Ravnfloget, med fantastisk utsikt underveis og på toppen.