Med sykkel langs Kystriksveien

Kystriksveien kan by på noen av Norges beste sykkelopplevelser. Øyhopping med sykkel på Helgelandskysten og Namdalskysten er to av de mest populære. Det er fra sykkelsetet en virkelig får tid til å nyte naturen langs Kystriksveien. Takket være flere hurtigbåter og ferjer i området er det enkelt å dra fra sted til sted og fra øy til øy med sykkelen. På denne siden finner du påmelding til våre turer i tillegg til turforslag for deg som vil reise på egen hånd.

Denne turen slo virkelig an da vi arrangerte den for første gang sommeren 2022. Turen starter og ender i Brønnøysund, og har relativt korte etapper og innholdsrike dager. Du sykler i eget tempo, men reiseleder er aldri langt unna om noe skulle skje. Du kommer enkelt til og fra Brønnøysund med Widerøe.

Bli med på en 12-dagers sykkeltur langs Kystriksveien, fra Bodø til Steinkjer. Opplev verdens vakreste kyst fra sykkelsetet. Bagasjen din blir fraktet med følgebil. Med på turen er også Knut Erling Wedul som syklende guide. Du kan gjerne ta med din egen sykkel på denne turen.

Bli med på en eventyrlig sykkeltur i Svartisens rike. I denne pakken inngår flotte naturopplevelser med gode elsykler. Her kan du oppleve fantastiske Glomfjellet, bli med på brevandring på Svartisen eller topptur til Rødøyløva.