Myrvoll Kulturgård

  • Silje Lindberg
  • Silje Lindberg
  • Silje Lindberg
  • Silje Lindberg

Gjør en reise 100 år tilbake i tid på Myrvoll Kulturgård! Bygningene og hagen er varsomt satt i stand for å bringe deg tilbake i tid. Spor av alle som har bodd på gården er tatt godt vare på.

I sommersesongen tilbyr Myrvoll Kulturgård kafé med enkel servering av kortreist og heimlaga mat. Gjennom hele sommeren får du servert rømmegrøt med spekemat og hjemmelaget flatbrød. I tillegg serveres lefse, nystekte vafler og ulike kaker. Hvis ønskelig kan maten serveres ute, i vakker og storslagen natur. 

På Myrvoll Kulturgård finner du også en interessant salgsutstilling med såvel lokale som nasjonale kunstnere. 

Tar du turen til Myrvoll Kulturgård får du garantert senket skuldrene. Her råder stillheten og stedet har en helt speisell atmosfære preget av stedets historie. Vertskapet forteller gjerne om historien til gården og stedet. Gi deg selv tid til å rusle litt rundt på gårdstunet og nyte atmosfæren. Ved forespørsel på forhånd kan vertskapet ta dere med på tur i nærområdet. Det er blant annet mye interessant botanikk og fugleliv i den trange Holandsfjorden.

Myrvoll Kulturgård ligger innerst i Holandsfjorden like sør for Svartisentunnellen. Gården ligger geografisk nær Svartisen, og og man kan innimellom oppleve å se kalving fra isen. Et av Helgelands høyeste fjell, Helgelandsbukken (1453) er en annen nabo, og bidrar videre til den storslagne naturen i området. 

Åpningstider i sommersesongen er mandag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag  kl.12.00 - 18.00. Se ellers facebook for åpningstider.