Norsk Havbrukssenter Book

  • Simen Trælnes
  • Silje Lindberg
  • Simen Trælnes
  • Simen Trælnes
  • Simen Trælnes
  • Simen Trælnes
  • Simen Trælnes

De fleste har hørt om oppdrettsnæringen, men bare noen få har sett den på nært hold. Her på Toft kan du se laksen hoppe, du kan se den under vann via kameraer og lære om alle sider ved moderne havbruk. 

Guidede turer utendørs i oppdrettsanlegget

Du får et innblikk i næringens fordeler og utfordringer og dyktige guider tar dere med rundt på visningsanlegget der laks, fôring, undervannskamera og "mini akvarium" er blant aktivitetene.

På sommeren holder vi guidede omvisninger alle dager, og det er mulig med drop-in. Velkommen!

Innendørs utstilling med audioguide

Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter har også en innendørs utstilling om havbruk, med fersk- og saltvannsakvarier, og en mindre avdeling som omhandler Trollfjell Geopark og lokalhistorie. Utstillingen er tilgjengelig i åpningstiden.

Norsk Havbrukssenter tar hele året imot et stort antall turister og andre besøkende og skreddersyr gjerne egne opplegg for grupper som ønsker det. Alt på turen ut mot Torghatten.

Opplev lakseoppdrett på nært hold. Velkommen til Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter på Toft, seks kilometer utenfor Brønnøysund.

Åpningstider: Daglig kl. 0800-2000. 

SMAK Restaurant
SMAK er et nytt og stolt tilskudd til Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter. Restauranten er lokalisert i idylliske omgivelser med flott utsikt over Toftsundet. Vi servere både lunsj, kaffe og kaker. Kom innom for en særdeles smakfull og annerledes matopplevelse!

Åpningstider: Mandag - Fredag kl. 1230-1800,  Lørdag  kl. 1230-1900 og Søndag stengt.

Overnatting i rorbuer
Campus BLÅ Norsk Havbrukssenter har elleve flotte og topp moderne rorbuer. De store vinduene gir fantastisk utsikt mot Toftsundet. Les mer om overnattingen.

Rorbuene er lokalisert 6 kilometer utenfor Brønnøysund. Det berømte fjellet Torghatten befinner seg 10 km unna. 

 

Torhild Haugannn
(+47) 75 57 75 00
Book