FOGG Gildeskål

For the road less travelled
  • FOGG Gildeskål
  • Karolina Machowicz
  • Karolina Machowicz
  • Karolina Machowicz
  • Runde Bendiksen
  • FOGG Gildeskål

Norske FOGG Gildeskål er klesmerket for den moderne oppdageren som er opptatt av stil og etikk. Inspirert av livet i Arktis, sjøfolk og oppdagere er FOGG spesialisert på eksklusive plagg i rene naturmaterialer. De allsidige plaggene er perfekte på reise.

Gjennom fagkunnskapen sin som bunadmester og arkitekt, skaper de to gründersøstre fra Gildeskål i Nordland, plagg som kombinerer moderne design og tradisjonelt håndverk. Klærne appellerer til et internasjonalt publikum, og passer like godt i Berlin som i Bodø. 

Oppveksten deres nær naturen gjør bærekraft sentralt i FOGGs design og virksomhet, og de bruker kun naturlige fibre, hovedsakelig ren ull, et materiale med lange tradisjoner i nord. FOGGs plagg er av høy kvalitet og etisk produsert – laget for å bli elsket og vare lenge.

FOGGs visjon er å gjøre verden varmere, og er kjent for sitt store utvalg av ull-luer i flatterende farger og stiler.

Besøk FOGGs popup butikk og kafé sommeren 2023 

FOGG hovedkontor ligger i Gildeskål, og i sommer får du en smak av Arktis i deres popup butikk og kafé. I tillegg til FOGGs design finner du et håndplukket utvalg av andre norske og arktiske merker og kvalitetsprodukter, og du kan nyte kaffe og noe søtt i det spektakulære landskapet som inspirerer merket.

Åpningstider:

1. juli–10. august 2023: Hver dag kl. 11–17

Adresse: Halshaukan, Grimstad i Gildeskål 


Du finner FOGG i flere butikker i inn- og utland, og kan bestille rett hjem til deg i Norge og utlandet fra FOGG.no.

 

 

Gøril Pedersen
+47 971 93 524