Sømna kro og gjestegård

  • Sømna Kro og Gjestegård
  • Sømna Kro og Gjestegård
  • Sømna Kro og Gjestegård
  • Sømna Kro og Gjestegård
  • Sømna Kro og Gjestegård
  • Erlend Haarberg
  • Orsolya Haarberg

På Sømna Kro og Gjestegård kan man virkelig nyte livet! Her kan du gå fjellturer, sykle, padle, fiske, spise god mat og sove godt!

Alle våre rom har pivat bad med dusj. Rommene har også trådløs wifi og TV. Rommene er tilpasset handikappede og allergikere, så dyr er dessverre ikke tillat hos oss. 

I resepsjonen finner du vår egen lokalmatbutikk med over 400 produkter fra ulike lokalmat produsenter i hele Norge, her finner du også turistinformasjonen hvor vi har god oversikt over ulike turmål, attraksjoner og arrangement.

I kroa serveres frokostbuffet, lunsjbuffet, a la carte meny, hjemmelaget pizza samt lokale spesialiteter innen både mat og drikke. Kroa har bar med alle rettigheter og arrangerer også jevnlig ulike matkvelder og andre arrangementer med levende musikk.

Sømna Kro & Gjestegård har også svært gode kurs- og konferansefasiliteter med konferanserom for opptil 40 pers. Kino/konferanserom/selskapslokale med eller uten amfi for opptil 100 personer, samt en koselig peisestue med plass til 50 stykker. 

EL - bil lading:   gjestgård har tre Tesla-ladere, to av disse er spesifikke for Tesla og en som også tar øvrige EL - biler.

Det er også utleie av vanlige sykler og  4 El-sykler . Vi leier også ut rekreasjonskajakker som vi har liggende i havnen til Bjørnvika camping.

I kort gåavstand fra Sømna Kro finner du Sømna bygdetun, butikker, kafé, idrettshall og stadium, svømmebasseng og treningssenter. 

Området er utmerket for friluftsliv. Her kan du gå fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til bading, padling, fisking m.m. Sømna kommune tilhører Trollfjell Geopark som i 2019 ble anerkjent som en UNESCO Global Geopark.