Terråk Gjestegård

  • Terråk Gjestegård
  • Terråk Gjestegård
  • Terråk Gjestegård
  • Terråk Gjestegård
  • Terråk Gjestegård
  • Terråk Gjestegård
  • Kystriksveien Reiseliv

Terråk Gjestegård er en Bed & Breakfast i sentrum av Terråk i Bindal kommune. Gjestegården har flott utsikt over havet, og tilbyr overnatting i 11 store nyoppussede rom. Rommene er fordelt som  enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle er utstyrt med eget bad med dusj.

På tunet er det også to tømmerhytter til leie, hver med 6 senger fordelt på 3 rom, med bad og kjøkken. Hyttene fikk nye bad, kjøkken og sengemadrasser høsten 2018. Terråk Gjestegård kan arrangere møter og konferanser med topp moderne utstyr for opp til 90 gjester. Det er trådløst WiFi i begge etasjer og alle rom.

Færingen Spiseri

En restaurant med profisjonell meny og bar oppkallt etter Bindalens mest kjendte produkt gjennom årene, nemelig FÆRINGEN. Vi har bygd en restaurant basert på lokal mat og tradisjon, med dekor i Færing stil.

Vi vil introdusere såvel Bindalingene som turistene til en kombinasjon av Afrikansk, lokale og tradisjonelle Norske retter med muligeheten for kombinasjon av utsøkte viner for en fantastisk matopplevelse.

Gjestegården ligger midt i sentrum av Terråk, hvor du også finner Bindalsmuseet. Gjestegården er ca 8 minutters kjøring fra FV 17, Kystriksveien. Det er rundt 1 times kjøring fra gjestegården til ferja til Leka, og omtrent 2 timers kjøring til Brønnøysund. 

Sykkel og båtutleie

Gjestegården tilbyr også sykler for leie. Med sykkel kan du for eksempel ta turen til «Mon Amor» på Bangstad, Heilhornet, dagsturer til Leka og Bindalen rundt.

Terråk Gjestegård har båtutleie med 3 typer båter: 13’ robåt, 17’ åpen fiskebåt med 9,9hk, og 26’ fiskebåt med kabin og dieselmotor samt GPS, ekkolodd og fiskeutstyr.

Sikker parkering for motorsyklister

Eierne av gjestegården er erfarne motorsyklister og tilbyr spesiell service og egen sikker parkering til motorsykkelgjester.

Bindal turistkart med vandreturer

Flott detaljert oversiktskart over Bindal kommune på Sør-Helgeland. Kartet har avmerket 23 flotte vandreturer som er gradert etter nasjonal standard. Turene er også fysisk merket. Kartet har oversikt over overnatting, severdigheter, servering og butikker. Bestill kartet her.