KYSTRIKSVEIEN

Vil du oppleve en av verdens flotteste reiseruter? Meld deg på en av våre turer eller finn informasjonen du behøver for å planlegge din egen drømmetur her.

En av verdens vakreste reiseruter ligger i vårt eget land. Men er du klar over de mange perlene som ligger langs Kystriksveien? Stadig flere har fått øynene opp for denne varierte veistrekningen mellom Steinkjer og Bodø.

Selv med begrenset tid kan du få fine opplevlelser.  Widerøe flyr deg til Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø.

Du kan planlegge turen ved å bruke denne siden eller benytte deg av en av våre pakketilbud. Vi har satt sammen turer slik at du kan oppleve det beste av Kystriksveien - enten du foretrekker sykkelferie, guidet busstur, bilferie eller en eksklusiv båttur.

Våre turer i 2024

Drømmer du om å se mer av den vakre kysten vår? Vi vil gjerne gi deg muligheten til å oppleve Kystriksveien på beste måte, og har satt sammen ulike turer for deg. Vi tilbyr sykkelferie med bagasjetransport, guidet busstur, 6-dagers båttur på Helgelandskysten og ferdig reiserute med overnatting for deg som reiser med bil.

Les mer og meld deg på din drømmeferie.

Bli med på en uforglemmelig sykkeltur langs den spektakulære Kystriksveien! Med bagasjetransport og følgebil kan du fokusere på å nyte turen mens vi tar oss av det praktiske. Velg blant fire spennende ruter og opplev fantastisk natur og sjarmerende kystsamfunn på nært hold. Les mer og bestill turen som passer for deg!

Fest setebeltet og bli med på en innholdsrik og variert busstur langs Kystriksveien! Besøk historiske steder og lær om kulturen og historien til regionen mens du nyter utsikten utenfor bussvinduet.

 

Kystriksveien med utsikt mot fjord og fjell

Vi har satt sammen en ferdig pakke for deg som ønsker bilferie langs Kystriksveien. Planlagt, komponert og booket av de som kjenner Kystriksveien best - enklere blir det ikke!

Pakken er satt sammen for å gjøre det enklest mulig for deg å få din drømmetur langs Kystriksveien. Foruten overnatting og frokost, får du en ferdig reiserute med beskrivelser, tips og råd av oss. To 5-retters middager er også inkludert.

To ekslusive rundreiser til noen av de flotte øyene på Helgelandskysten. Med Lovund og Lovund Hotell som base, drar vi på dagsturer med M/Y Opus One til Træna og Myken. Turene starter og ender i Brønnøysund sentrum, og underveis er vi innom flere spennende steder.

 

Slik foregår påmelding hos oss

Velg blant våre ferdige turer. Vi har ulike sykkelturer, bussturer, båttur på Helgeland og ferdig bilpakke.

Send inn skjema under de enkelte turtilbudene. Du mottar bekreftelse fra oss innen en virkedag. Betaling skjer via faktura.

Du vil finne våre reisevilkår under den enkelte reisen.

Frem til avreise vil du jevnlig motta informasjon fra oss.

Du er naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål.

Sykkelferie med bagasjetransport på Helgeland

Kystriksveien bør reises langsomt, og er velegnet for sykkelferie. Vil du slippe stress og bekymringer? Meld deg på vår sykkeltur med bagasjetransport, følgebil og reiseleder.

Fra den vakre kystbyen Brønnøysund til øyhopping mellom de særegne øyene Vega, Herøy og Dønna, til regionssenteret Sandnessjøen og Forvik.

Tilrettelagt sykkelferie på Helgelandskysten

Dette er turen for deg som ønsker en opplevelse for livet - godt tilrettelagt! Her er det meste inkludert: leie av nye høykvalitets sykler med utstyr, overnatting, frokost og matpakker alle dager og to middager, bagasjetransport i følgebil, båttransport og et praktisk og spennende turopplegg dag for dag.

Alt ligger til rette for en aktiv ferie uten mye planlegging og stress, vi ordner alt så du kan nyte de naturskjønne omgivelsene til fulle!

Hver mandag til lørdag 10. juni - 26. august

Vil du planlegge din egen tur langs Kystriksveien?

Her finner du oversikt over steder, overnatting, transport og opplevelser langs Kystriksveien fra Steinkjer til Bodø.

Kart og brosjyrer

Vi har nettbutikk med det du behøver av kart, brosjyrer og bøker. Her finner du selvfølgelig vår reisehåndbok og bøker vi selv har gitt ut om Kystriksveien.