Trekk mot nord

Opplev UNESCO Vega verdensarvområde

Opplev fuglesang, verdensarv og mat som hører årstiden til. Møt folket, kulturen og fuglene i Unesco området rundt Vega.

Vega verdensarvsenter. Foto Ina Andreassen

Program

Torsdag

Ankomst med fly til Brønnøysund. Hurtigbåten til Vega går fra sentrum. Ved ankomst på Vega går turen videre til Vega Verdensarvsenter. Her får du møte Vegafolket og høre historier fra livet i øyan. Vi lager og spiser tradisjonsmat sammen.

Fredag

Etter en smakfull frokost på Vega Havhotell tar vi deg med på en vandring inn i fuglenes rike.  Om ettermiddagen drar vi ut i øyriket. Vi besøker et egg og dunvær hvor vi kommer tett på fuglene. Ærfuglen har tradisjonelt vært en verdsatt ressurs. For øyværingene var egg en kjærkommen proteinkilde og  dun var en viktig inntektskilde.

Lørdag

Vi går i utmarka, har med oss matpakke og termos. Vi nyter stillheten, freden og fuglesangen. Om kvelden er det duket for en femretters festmiddag av vårens beste råvarer. Vega Havhotell på sitt beste!

Søndag

Vega Havhotells beste frokost. En liten rusletur i nærområdet på egen hånd. Tid til å ta farvel med vertskap og Vega. Avreise før lunsj og hjemreise.

Booking og detaljer

kart_trekkmotnord

Sesong: 15. August - 13. Oktober / April - Mai 2020.
Sted: Brønnøysund / Vega
Antall dager: Torsdag - Søndag, 4 dager / 3 overnattinger.
Antall personer: Minimum 4 personer, maks 12 personer.

Program:

Torsdag: Ankomst Brønnøysund, båt til Vega, Vega Verdenasarvsenter.
Fredag: Båttur ut i øyriket. Lær om verdensarven.
Lørdag: Guidet tur på Vega - ut i naturen.
Søndag: Vega - Brønnøysund, hjemreise.

Send forespørsel via våre kontaktsider.

Pris per person fra kr. 7980,-
Inkludert i prisen er følgende: 3 overnattinger på vega Havhotell, kveldsmat torsdag, 2 middager, matpakker til lunsj fredag og lørdag, båttur og guiding i øyriket, kjentmann/guide alle dagene, transport til/fra under hele oppholdet, guiding på verdensarvsenteret.