Leka Brygge

  • Leka Brygge
  • Leka Brygge
  • Leka Brygge

Leka Brygge leier ut nye rorbuer i nordisk stil, i tillegg til 13 høystandard leiligheter. Leilighetene har ett soverom og er fullt utstyrt med eget kjøkken og bad. Leilighetene har 2 - 5 sengeplasser. Det er også en leilighet med 3 soverom (6 - 8 pers). Prisene inkluderer sengetøy og vask.

Alle leilighetene har høy standard, og en flott utsikt mot sjøen. Av de 13 leilighetene i hovedhuset, ligger 4 på opphøyd bakkeplan (tilgjengelig for bevegelseshemmede). Resterende leiligheter (9 stk.) ligger i 2. etg og har trappeadkomst. Alle leiligheter har eget kjøkken, bad/wc og tilgang til egen veranda/terrasse. Leilighetene på bakkeplan har litt større terrasse enn de i 2. etasje, hvorav de fleste har balkong.

Det er også 6 rorbuer i moderne, nordisk stil for utleie. Byggene ligger flott plassert i sjøkanten, sørvendt og med god soltilgang. Heldekkende glasspartier dekker fremsiden og skaper en helt spesiell opplevelse av nærhet til havet. De private terrassene med glassrekkverk «henger over» strandkanten.

Leka Brygge leier også ut sykler, både elsykler og vanlig. I tillegg kan man leie kajakk og paddle board til å utforske de mange padleløypene på Leka.

Inkludert i leie av alle leilighetene:
Oppredde senger og håndklær
Fullt utrustet kjøkken med kopper, kar, spisebestikk, kaffetrakter el. kaffemaskin.
Alle våre kjøkken har kjøl/frys, oppvaskmaskin.
Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hovedbygget.
Hovedbygget kan tilby fellesfasiliteter som ekstra dusj/toaletter, vaskerom, tørkerom og lagerrom.
Leka Brygge har også et stort fellesareal ”Bryggskjæret”. Dette kan benyttes til konferanser, servering, og er en lun plass å møtes for avslapping.

 

Egen penthouse-leilighet

Leiligheten Sklinna er bryggas «penthouseleilighet» og er på hele 120 kvm. Leiligheten inneholder 3 romslige soverom og totalt 8 sengeplasser. Bad/wc, stort kjøkken og stue (ca. 80 kvm). Den særegne stua er utformet som en fyrlykt innvendig, har stor takhøyde og 180 grader glasspartier. Her får du en opplevelse av å sitte på broen på en stor båt med panorama mot sjøen og Madsøybrua i sør. Leiligheten har egen romslig veranda mot sjøen, samt balkong rundt «fyret», totalt over 60 kvm. 

Leka Brygge er det perfekte utgangspunkt til å utforske en av Norges mest spennende øyer. Med 50 merkede turløyper, 18 padleruter og kanskje Norges vakreste sykkelrundtur er Leka som skapt for en aktiv ferie. Men Leka er også stedet for tankeflukt, sjelig ro og sterke naturopplevelser og ikke minst gode fiske muligheter. Les mer om Leka her.

 

 

 

Gro Sørli
(+47) 95 79 33 18, (+47) 474 52 444