Meld deg på sykkeltur langs hele Kystriksveien

Meld deg på ved å fylle inn skjemaet nedenfor. En person vil stå som kontaktperson og ansvarlig for bestillingen.
Vi behøver navn og alder på alle som skal reise. Alder er nødvendig for bestilling av billetter til hurtigbåt. For de som vil leie sykler behøver vi i tillegg informasjon om høyde. Dette for å tilpasse sykkel til den enkelte. Oppgi også om det er eventuelle allergier, slik at vi kan videreformidle til overnatting- og serveringssteder.
Betaling skjer gjennom utsendt faktura.

Priser

Per person i dobbeltrom kr. 29 750

Enkeltromstillegg kr. 6 600

Leie av ordinær hybrid sykkel kr. 3 600

Leie av el-sykkel kr. 5 800

Våre bestillings- og reisevilkår kan dere se her.

Påmelding sykkeltur langs Kystriksveien fra Bodø til Steinkjer

Behøver ikke fylles inn hvis det er samme person som bestiller.
Vi behøver denne informasjonen for å tilpasse syklene.
Betaling skjer ved faktura. Ved bestilling tidligere enn 60 dager før avreise, vil et depositum på kr 2000 per person faktureres. Ved bestilling mindre enn 60 dager før avreisedato vil hele beløpet bli fakturert.

Bestillingen er bindende når depositumet er betalt. Å unnlate å betale depositum regnes ikke som avbestilling. Avbestilling må skje skriftlig eller muntlig til oss.

Avbestilling
Avbestilling mer enn 30 dager før avreisedato gir full refusjon minus depositum. Avbestilling mindre enn 30 dager før avreise gir ingen refusjon.

Avbestilling ved sykdom eller andre hendelser
Vi anbefaler alle å ha reiseforsikring/avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser som hindrer at du kan gjennomføre turen.

Reiseforsikring og ansvar
Den reisende må selv ta de nødvendige forholdsregler før og under reisen, herunder sørge for å ha dekkende reiseforsikring.

Aksept
Ved å betale depositum/sluttbeløp har kunden akseptert de generelle vilkårene i dette dokumentet, som en del av avtalen mellom Kystriksveien Reiseliv og kunden.

Personvern
Vi ber om personlig informasjon ved bestilling. Denne informasjonen er nødvendig for å sikre at vi kan gjennomføre og bekrefte bestillingen. Denne informasjonen vil ikke bli brukt til andre formål og vil ikke bli delt med andre utenforstående parter, med unntak av nødvendig informasjon gitt til partene som er involvert i bestillingen din (hoteller etc.).
Den personlige informasjonen vil ikke bli solgt eller delt.
Dette er nødvendig for at vi skal kunne motta og behandle bestillingen din.