fbpx

Personvern og informasjonskapsler

Hvem er vi:

https://kystriksveien.no eies av Kystriksveien Reiseliv AS.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn:

Vi benytter cookies for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes, for på den måten å kunne tilpasse innholdet og bedre brukeropplevelsen. Vi bruker også cookies for å kunne målrette annonser og markedsføringskampanjer.

Vi benytter oss av analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler som registrerer brukerens IP-adresse, som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Dette gir oss imidlertid ingen informasjon om den enkelte besøkendes navigering på siden vår.

En IP-adresse defineres som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen identifisere den enkelte bruker.

Vi har installert Facebook-pikselen på nettsiden vår. Denne lar Facebook sette informasjonskapsler i nettleseren din, og gjør det mulig å målrette annonser på Facebook.

 

Kontaktskjemaer

Vi benytter skjema WPForms for innsamling av personopplysninger ved påmelding av turer i regi av Kystriksveien Reiseliv AS. Vi benytter også dette WPForms for å sette sammen skreddersydde turer etter forespørsel. Vi samler her inn navn, telefonnummer, adresse, mailadresse, samt innsenders egne kommentarer. Innsendt informasjon benyttes til å utføre tjenester for de aktuelle kundene. Disse opplysningene deles ikke med andre.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial