To ulike sykkelturer i Svartisens rike

I sommer har du muligheten til å velge mellom to ulike turer i Svartisens rike: en 5-dagers tur og en lengre 7-dagers tur. Begge turene starter i Bodø. 5-dagers turen avsluttes i Meløy, mens turen som varer i 7 dager vil returnere til Bodø.

Begge pakkene kan bookes nedenfor. Dersom du har spørsmål, kan du sende oss en mail på post@kystriksveien.no eller ringe 74 40 17 17.

Syklister i Glomfjord

Kom tett på den mektige naturen på den nordligste delen av Kystriksveien i sommer! I løpet av denne 5-dagers sykkelturen mellom Bodø og Glomfjord i Meløy, er du sikret noen uforglemmelige eventyr. Rå opplevelser - på en trygg og tilrettelagt måte!

Elsykkel er inkludert i denne pakken, som ellers inneholder bagasjetransport, fire overnattinger med frokost og tre middager med mer.

Syklist på Glomfjellet

Dette er turen som vil ha de samme naturopplevelsene som 5-dagers turen, men som ønsker å sykle enda mer. Dette er en rundtur som starter og avsluttes i Bodø, etter å ha utforsket spektakulære Meløy.

I denne pakken kan du velge vanlig dame- eller herresykkel, eller leie elsykkel mot et tillegg i prisen. Pakken inneholder ellers 6 overnattinger med frokost, fire middager, selvsmurt matpakke med mer.