Torgarhaugen Gjestehus

  • Torgarhaugen AS
  • Torgarhaugen AS
  • Torgarhaugen AS
  • Torgarhaugen AS

Gjestehus

Torgarhaugen tilbyr 11 rom med eget bad og dusj/toalett, og gode senger med fiberfylte dyner og puter (allergivennlig). To av rommene er handikapvennlige. Rommene er inkludert sengetøy/vask og kan bestilles med eller uten frokost.

I første etasje der rommene ligger er det et kjøkken som kan benyttes av gjestene. Her finnes også bestikk og dekketøy (glass, kopper og fat etc.). Det er gratis WIFI inkludert i prisen.

Innsjekk utenom sesong

Torgarhaugens resepsjon har begrensede åpningstider utenom høysesong og benytter da et nettbasert system for booking, betaling, inn- og utsjekk.

Kodelås benyttes for adgang til hovedinngang og rom. Koder sendes ut automatisk via SMS/epost. Koden kan benyttes på hovedinngang og på rommet ditt under hele oppholdet.

Booking skjer via Torgarhaugens hjemmeside.

Kafé / servering

Kafeen på Torgarhaugen serverer frokost, lunsj og middag, kaker og drikke og er åpen hver dag året rundt. I sommersesongen er det utvidede åpningstider. Se hjemmesider eller facebook for mer informasjon om åpningstider. All mat lages/bakes i eget kjøkken på Torgarhaugen. På den romslige uteterassen kan man sitte og nyte en kaffekopp eller en forfriskning, med flott utsikt over Torgfjorden.

Opplev Torghatten-hullet

Torgarhaugen ligger ved en av de største attraksjonene langs Kystriksveien - Torghatten-hullet. Turen opp til hullet er kun 15-20 minutter og er vel verdt opplevelsen. Det er også mulig å gå lengre turer i området - blant annet opp til toppen av Torghatten-hullet.