Plukk opp sykkelen på flyplassen

Nå kan du fly inn til Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø og plukke opp og levere syklene på flyplassen. Enklere blir det ikke å komme seg til verdens vakreste kyst. I samarbeid med Widerøe flyveselskap og de ulike turistkontorene tilbyr vi konseptet vi kaller Fly & Bike.

Hele Kystriksveien med sykkel. Foto: Olav Breen

Hele Kystriksveien med sykkel

Hele Kystriksveien med sykkel Dette er et ruteforslag der du kan sykle hele strekningen inkludert øyene på 13 dager. Da … Les mer

Øyhoppingmed sykkel på Hegelandskysten. Foto: Erlend Haarberg

Øyhopping med sykkel på Helgeland – klassikeren

Øyhopping med sykkel på Helgeland: Den klassiske 5 dagers sykkelferie på Helgelandskysten Med utgangspunkt i Brønnøysund eller Sandnessjøen, ligger en … Les mer

Kystriksveien

Øyhopping med sykkel på Namdalskysten

Øyhopping med sykkel på Namdalskysten, 4-7 dager Opplev Norges mest spennende og spektakulære øy Leka, vakre Abelvær, og det fredede … Les mer

Hva er Fly & Bike ?

På de flyplassene som er oppgitt som Fly & Bike flyplasser kan du plukke opp og levere syklene på flyplassen (mot et gebyr). Det er selvfølgelig også mulig å plukke opp syklene ved utleiestedet - en del ønsker dette pga. tilpassing av utstyr. I vår online booking finner dere alle Fly & Bike utleiesteder og også flere andre utleiemuligheter langs Kystriksveien.

Turplanlegging og hjelp

Vi på Kystriksveien Info-center hjelper gjerne til med turplanlegging mellom Steinkjer (Trondheim) og Bodø. Har dere praktiske spørsmål enten om Fly & Bike eller sykkelutleie - så ta kontakt på 74 40 17 17 eller via våre kontaktsider.

Fly & Bike Helgelandskysten

Langs Helgelandskysten finner dere flyplasser i Brønnøysund og Sandnessjøen, og en av de mest populære rutene (Øyhopping på Helgelandskysten) går mellom disse to knutepunktene. Se turforslag på denne siden.

Den store fordelen her er at det er mulig å leie på den ene flyplassen og levere på den andre, noe mange benytter seg av.

Fly & Bike Namdalskysten

På den sørlige delen av Kystriksveien tilbyr flyplassene i Namsos og Rørvik Fly & Bike. Nyhet i 2016 er enveisleiemulighet mellom Namsos og Brønnøysund eller Sandnessjøen. Ruteforslag for denne turen kan hentes fra "Hele Kystriksveien på sykkel".