Plukk opp sykkelen på flyplassen

Nå kan du fly inn til Namsos, Rørvik, Brønnøysund og Bodø og plukke opp og levere syklene på flyplassen. Enklere blir det ikke å komme seg til verdens vakreste kyst. I samarbeid med Widerøe flyveselskap og de ulike turistkontorene tilbyr vi konseptet vi kaller Fly & Bike.

Hele Kystriksveien med sykkel. Foto: Olav Breen

Hele Kystriksveien med sykkel

Hele Kystriksveien med sykkel Dette er et ruteforslag der du kan sykle hele strekningen inkludert øyene på 13 dager. Da … Les mer

Kystriksveien

Øyhopping med sykkel på Namdalskysten

Øyhopping med sykkel på Namdalskysten, 4-7 dager Opplev Norges mest spennende og spektakulære øy Leka, vakre Abelvær, og det fredede … Les mer

Hva er Fly & Bike ?

På de flyplassene som er oppgitt som Fly & Bike flyplasser kan du plukke opp og levere syklene på flyplassen (mot et gebyr). Det er selvfølgelig også mulig å plukke opp syklene ved utleiestedet - en del ønsker dette på grunn av tilpassing av utstyr. I vår online booking finner dere alle Fly & Bike utleiesteder og også flere andre utleiemuligheter langs Kystriksveien.

Turplanlegging og hjelp

Vi på Kystriksveien Info-center hjelper gjerne til med turplanlegging mellom Steinkjer (Trondheim) og Bodø. Har dere praktiske spørsmål enten om Fly & Bike eller sykkelutleie - så ta kontakt på 74 40 17 17 eller via våre kontaktsider.

Fly & Bike Helgelandskysten

Langs Helgelandskysten har Brønnøysund tilbud om Fly & Bike. Brønnøysund er et velegnet utgangspunkt for øyhopping med sykkel. Herfra når du for eksempel Vega og deretter Herøy og Dønna med hurtigbåt.

Fly & Bike Namdalskysten

På den sørlige delen av Kystriksveien tilbyr flyplassene i Namsos og Rørvik Fly & Bike. Herfra er det enveisleiemulighet mellom Namsos og Brønnøysund eller Sandnessjøen. Ruteforslag for denne turen kan hentes fra "Hele Kystriksveien på sykkel".